Doe de Samenlevingsdienst (SLD)!

Ben je tussen 18 en 25 jaar en heb je nog geen concrete plannen voor na de zomervakantie? Doe dan net zoals 500 jongeren voor jou en zet je in voor gastorganisaties als Oxfam, Globe Aroma en vele anderen. Dit is je kans om je grenzen te verleggen, skills voor later op te bouwen en je tegelijk in te zetten voor maatschappelijke projecten! Don’t. Miss. Out!

De Samenlevingsdienst echt iets voor mij?

Je bent tussen 18 – 25 jaar en uit Brussel? Kick-start dan nu je toekomst met een SLD, 6 maanden die je nooit zal vergeten! Er gaan nieuwe SLD-groepen van start op 04/09/2017 en 06/11/2017 in Brussel. De Samenlevingsdienst is open voor alle jongeren. Er is geen vereiste van ervaring, opleiding of specifieke diploma's nodig om deel te nemen. En ... je krijgt een vergoeding van 10€/dag én een onkostenvergoeding.

 

WAAROM EEN SLD DOEN?

  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Je drukt je stempel op een mooi project en helpt ondertussen anderen
  • Je krijgt teamvormingen en kan meedoen aan groepsactiviteiten
  • Je leert met verantwoordelijkheid omgaan
  • Je doet een pak ervaring op: goed voor de rest van je leven én voor je CV!

 

WAAR EN WANNEER?

Deze SLD-edities vinden plaats in Brussel en starten op 04/09/2017 of op 06/11/2017. Je zet je gedurende 6 maanden in voor een sport-, cultuur-, welzijns- of natuurproject naar keuze, in je buurt of daarbuiten. Je krijgt teamvormingen en doet mee aan leuke groepsactiviteiten. Gedurende de hele periode kan je rekenen op onze jongerenbegeleiders. Je krijgt een vergoeding en een onkostenvergoeding.

 

HOE INSCHRIJVEN?

Stuur een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats vóór de startdatum van de editie waaraan je wil deelnemen (dus voor 4 september of voor 6 november)  naar communicatie@samenlevingsdienst.be. Of bel ons even op: 02/265 27 76. Dit volstaat, motivatie en CV hoeven niet! We maken een afspraak en leggen je alles over de SLD uit!

Samengevat, het is een geweldige manier om bakken ervaring op te doen, je te ontplooien en geweldige mensen te leren kennen!