Een
Samenlevings
Dienst
doen

Ben je tussen 18 en 25 jaar oud? Heb je zin om een boeiende, spannende en verrijkende ervaring op te doen? Wil je even de tijd nemen om na te denken over je toekomst en je tegelijk nuttig maken via een project bij gastorganisaties als Oxfam, Globe Aroma,..? 

Dan is de Samenlevingsdienst iets voor jou!

ONTDEK HIER MEER

News

Vacature : Human Resources Beheerder

2020-06-24

Human Resources Beheerder Vast contract - voltijds

Offre d’emploi: Responsable/Encadrant d’un groupe de jeunes adultes - Liège

2020-06-17

Offre d’emploi: Responsable de groupes de jeunes adultes - Charleroi

2020-06-17

Vacature: Directeur Administratie en Financiën

2020-06-08

Directeur Administratie en Financiën Vast contract - voltijds

Vacature - Advocacy Officer voor Vlaanderen

2020-04-27

Onder de verantwoordelijkheid van de Algemene Directeur is de Vlaamse Advocacy Officer verantwoordelijk voor de belangenbehartiging, d.w.z. het doorgeven, verdedigen en promoten van de politieke standpunten en eisen van het Platform voor de Samenlevingsdienst (...)

De
projecten?

In de Samenlevingsdienst draait alles rond je hoofdproject! Daar zal je je 6 maanden lang voltijds inzetten en kan je jouw stempel drukken!

DE PROJECTEN OVERLOPEN

Vormingen

Tijdens je Samenlevingsdienst neem je deel aan vormingen in verschillende domeinen. Samen met de andere jongeren van jouw groep en met de begeleiders ontdek je hoe je een goede en kritische burger kan zijn.

OVERLOOP HET VORMINGSAANBOD

Andere
programma’s?

Wil je bejaarden begeleiden terwijl je met hen herinneringen ophaalt en hun gevoelswereld deelt, mensen met een handicap ontmoeten tijdens uiteenlopende activiteiten, samen met andere jongeren een tv-uitzending maken over actuele thema’s, solidariteitsprojecten gaan uitvoeren in Afrika of Samenlevingsdienst verrichten in groep? Naargelang van je voorkeuren zijn tal van formules mo

MAAK KENNIS MET DE ALTERNATIEVEN

Gastorganisatie

Behoor je tot een vereniging die actief is in één van de werkgebieden van de Samenlevingsdienst en kan je je helemaal vinden in ons programma?

Werk dan met ons mee en neem een jongere op voor een periode van 6 maanden.

WORD GASTORGANISATIE

Contact

Zit je nog met een vraag over de SLD? Ben je niet zeker dat de SLD echt iets voor jou is? Dan kan je bij ons terecht, we zijn er om te helpen!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM