Doe de Samenlevingsdienst (SLD)!

Ben je tussen 18 en 25 jaar en heb je nog geen concrete toekomstplannen? Doe dan net zoals 500 jongeren vóór jou en zet je in voor gastorganisaties als Natuurpunt, Atelier Groot Eiland ROJM en vele anderen. Dit is je kans om je grenzen te verleggen, skills voor later op te bouwen en je tegelijk in te zetten voor maatschappelijke projecten!

IS HET VOOR MIJ? 

Je bent tussen 18 – 25 jaar en uit regio Mechelen-Leuven-Brussel? Kick-start dan nu je toekomst met een SLD, 6 maanden die je nooit zal vergeten!

WAAROM EEN SLD DOEN?

  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Je drukt je stempel op een mooi project en helpt ondertussen anderen - Je leert met verantwoordelijkheid omgaan
  • Je doet een pak ervaring op: goed voor de rest van je leven én voor je CV!
  • En ... je krijgt een vergoeding én een onkostenvergoeding.
  • Gedurende de hele periode kan je rekenen op onze jongerenbegeleiders.

WAAR EN WANNEER?

De startweek vindt plaats van 9 april- 13 april in Mechelen.

Daarna zet je je gedurende 6 maanden – 28 u per week - in voor een sport-, cultuur-, welzijns- of natuurproject naar keuze bij gastorganisaties in Mechelen, Brussel en Leuven. Ontdek ons aanbod aan projecten hier!

Je krijgt teamvormingen en doet mee aan leuke groepsactiviteiten in deze regio en i.s.m. Mechelse, Brusselse en Leuvense partners.

HOE INSCHRIJVEN?

Via www.samenlevingsdienst.be of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats naar celine.rimaux @samenlevingsdienst.be. Of neem contact op met je dichtstbijzijnde Groep Intro (Mechelen, Halle, Brussel) of De Wissel (Leuven).

We gaan van start met een knal in Mechelen!

Dit project kunnen we ontwikkelen dankzij de steun van Stad Mechelen, ESF en VDAB Brussel en samen met partners Groep Intro en De Wissel. Als innovatieve stad die inzet op burgerparticipatie, is Mechelen de uitgelezen stad om als pionier de Samenlevingsdienst in Vlaanderen mee vorm te geven. De allereerste startweek zal doorgaan in Mechelen.

Door op de rode knop in de boven rechterhoek te klikken! Je kan ook een mailtje sturen met je naam, leeftijd en woonplaats vóór de startdatum (dus voor 09/04/2018)  naar celine.rimaux@samenlevingsdienst.be. Of bel ons even op: 02/265 27 76. Dit volstaat, motivatie en CV hoeven niet! We maken een afspraak en leggen je alles over de SLD uit!

Samengevat, het is een geweldige manier om bakken ervaring op te doen, je te ontplooien en geweldige mensen te leren kennen!